Urte te

Filtrer

Filtrer og sorter

Filtrer og sorter

Sortering

Filtrer

Udvalgte Produkter

Urte te er naturens drik

Urte te er lavet på urter og ikke teblade, som traditionel te er. Urte te indeholder ikke tein (koffein fra te) eller garvesyre og mange kan derfor nyde at drikke urtete om aftenen, og inden de skal sove, fordi teen ikke indeholder opkvikkende ingredienser, der vil holde dem vågne hele natten.

Urte te er noget af det mest naturlige man kan drikke, og det kan brygges på både friske og tørrede urter. Man kan sammensætte mange spændende blandinger af for eksempel blomster, bær, bark, krydderier og frugter. Opbevarer du din tørrede urtete korrekt i en lufttæt beholder, vil den kunne holde sig i op til 1-2 år. Den må ikke stå for varmt.

Forskellige typer af urte te

Hos Winther’s Kaffe og Te har vi et stort udvalg af urte te, så du altid kan finde din favorit på hylden og afprøve nye lækre smage. Du kan finde udvalget her på hjemmesiden eller i vores hyggelige butik i Odense.
Uanset om du er til den klassiske kamille urte te, den forfriskende og opkvikkende pebermynte eller om du er til den mere eksotiske Kvindedrømme te, der har varme og krydderier, kan du være sikker på at finde en te i vores faste sortiment af velsmagende urte te, der passer lige præcis til dig.

Tilberedning af urte te

Urterne i urte te er meget nemmere at brygge end traditionelle teblade. Urte te kan nemlig tåle spilkogende vand på 100 grader og kan trække lige så længe, du har lyst til, uden at du vil komme til at drikke en bitter te. Hos Winther’s Kaffe og Te anbefaler vi, at du lader din urtete trække i minimum 5 minutter for at få den bedste smag frem, men det kan variere alt efter den specifikke te.
Mangler du en lækker, kold sommerdrik, kan du også lade din urtete trække i køleskabet natten over og tilsætte is og eventuelt citron for en forfriskende, naturlig iste.