Hvem er vi

Hos Winther’s går vi meget op i den personlige betjening. Vi elsker vores arbejdsdag for den personlige relation, vi får skabt til vores kunder. Via kompetent rådgivning og vejledning finder vi altid frem til det bedste valg for den enkelte. Vi ved, det er kvalitetsvarer, vi har på hylderne og derfor kan vi altid stå 100% inde for de produkter, vi sælger. Vi forsøger altid at give os tid til hver enkelt. Selvom køen kan være lang, er det vigtigt for os at alle får en god betjening. Det handler for os om at skabe en god kontakt og det gør vi blandt andet ved at være omhyggelige med alt, hvad vi foretager os.

Angelique, som har været i butikken i mange år, udtaler: “Folk kommer ofte herind, fordi de er på udkig efter nogle lækre varer, de kan nyde i hyggestunder. Kunderne har derfor allerede ‘hygge’ i sindet og den stemning er fantastisk at arbejde med. Vi taler om hvad der skal ske, hvem kommer, hvad der skal drikkes og hvilke søde ting, der passer sig godt til. Alle overvejelserne og spændingerne op til begivenhederne, kan jeg være behjælpelig med. Når døren lukkes efter sådan en kunde, bliver jeg altid glad ved tanken om at de nu skal hjem og hygge sig. Ofte ser jeg mig selv som en ‘hygge-hjælper’ og det er et helt fantastisk og givende job. ”

Birthe, som også har været hos Winther’s i mange år, udtaler sig: “Winther’s er noget helt specielt. Det er et historisk sted, der har en masse sjæl og charme. Noget af det jeg rigtig godt kan lide, er at vi er på fornavn med så mange af vores kunder. Mange er kommet her hele deres liv og vi kender efterhånden hinanden ret godt. Det skaber en dejlig familiær stemning og er med til at gøre Winther’s til den unikke butik, den er. ”

Der findes ikke meget, der er bedre end en stor og kærlig familie. Jo større, jo bedre. Derfor glæder vi os også meget til også at tage imod nye kunder, som vi forhåbentlig kan indlemme i familien og sammen skabe et godt fundament til en masse gode hyggestunder og fremtidige minder.

Vi glæder os til at se dig i butikken!

Udvalgte Produkter